Дрогобицькі акробати виступили на Всесвітній виставці «Експо-2020» у Дубаї

11:51 15 Листопада 2021

Національна збірна команда України виступила на Дні українського спорту («UA SPORTS»), в рамках Всесвітньої виставки «Експо – 2020» у м. Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати). В складі збірної виступили вихованці Дрогобицької ДЮСШ ім. Боберського, майстри спорту України зі спортивної акробатики, Андрій Чепелюк, Тарас Орищак, Назар-Михайло Стеців та Ростислав Стеців.

На День українського спорту «UA SPORTS» завітали почесні гості від еміратської сторони, а саме Міністерка культури та молоді ОАЕ Нура Бінт Мухаммад Аль-Каабі, заступник Генерального секретаря Генеральної адміністрації з питань спорту ОАЕ Халід Аль Мідфа, а також представники місцевих спортивних федерацій та клубів.

Гості заходу мали змогу переглянути виступи українських гімнастів та акробатів, юних вихованців гімнастичного клубу ARAM (Дубаї), футбольної академії Dynamo Football Academy Dubai, чирлідинг студії RED FOXES, взяти участь у автограф- та фотосесіях із зірками українського спорту, зокрема Дарією Білодід, Сергієм Ребровим та Вадимом Притуляком, а також ознайомились з експозицією павільйону України на «Експо-2020».

Щороку дрогобицькі спортсмени, вихованці ДЮСШ ім. Боберського, демонструють щораз вищий рівень спортивної підготовки, здобуваючи перемоги та прославляючи місто на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях.

 

Перейти до вмісту