Дрогобицьку сіль виварюватимуть та презентуватимуть на спеціальному обладнанні

13:29 21 Липня 2021

Дрогобицьку сіль виварюватимуть у туристично-промоційних цілях. Для цього придбають спеціальне обладнання у межах реалізації проєкту, який здобув перемогу у конкурсі Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна». У межах Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, на закупівлю обладнання виділено понад 105 тисяч гривень.

У середу, 21 липня, відбулося підписання Договору про реалізацію проєкту між Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», Дрогобицькою міською радою та ГО «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича». Договір підписали виконавча директорка Асоціації ОМС «Єврорегіон Карпати-Україна» Галина Литвин, міський голова Дрогобича Тарас Кучма та директор ГО «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» Роман Щудла.

Присутніми під час підписання Договору також були заступник міського голови Андрій Ковч та директор Дрогобицької солеварні Олег Петренко.

У підсумку Галина Литвин вручила Тарасу Кучмі та Роману Щудлі сертифікати переможця конкурсу.

Завдяки реалізації проєкту «Придбання обладнання для виварювання солі у туристично-промоційних цілях м. Дрогобич Львівської області», промоцію дрогобицької солі та процес її виварювання можна буде здійснювати як на території міста, громади, так і за їх межами. Навколо цього процесу планують розробити театралізоване дійство.

Перейти до вмісту