Дрогобицький Туристично-інформаційний центр у десятці кращих в Україні

23:07 13 Жовтня 2020

Отримати туристичну мапу або безкоштовну консультацію, замовити екскурсію чи забронювати готель, випити кави чи придбати сувенір – це далеко не повний перелік послуг, які можна отримати у найкращих центрах туристичної інформації країни.

Саме такі послуги, за версією Туристичного порталу «zruchno.travel», туристам мають надавати у ТІЦах.

Туристично-інформаційний центр Дрогобича заснували у 2016 році. Від тоді потік туристів у місто збільшився у десятки тисяч. Активно до розвитку туристичної галузі долучаються не лише заклади культури та мистецтва, але й підприємства та ресторації міста.

За ці роки вдалося реалізувати чимало проєктів: різноманітні туристичні мапи, театралізовані екскурсії, встановити дві лого-лавки, облаштувати вуличний музей, розробити та затвердити туристичний брендинг міста. Найбільш відвідуваними туристичними об’єктами у місті є Вежа Ратуші та солеварня. Крім того, туристи відвідують культові споруди та різноманітні кам’яниці міста. Останній реалізований проєкт у місті – облаштування локацій для селфі.

Активна робота ТІЦу провадиться під керівництвом молодого історика Ігоря Чави. Значну підтримку діяльності комунального підприємства надає міський голова Тарас Кучма разом з депутатським корпусом та виконавчим комітетом.

Сьогодні роботу Дрогобицького Туристично-інформаційного центру порівнюють з такими ж центрами у мегаполісах.

За версією Туристичного порталу «zruchno.travel» Дрогобицький ТІЦ входить до десятки кращих в Україні.

Нагадуємо, всю інформацію про діяльність Туристично-інформаційного центру у Дрогобичі можна знайти на сайті drogtravel.com.

Перейти до вмісту