Дрогобицька ДПІ інформує, що довідку про доходи можна отримати самостійно

10:21 21 Лютого 2022

Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що у рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців за 2021 рік, громадяни можуть скористатися Е-сервісом «Електронний кабінет» для отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, а також підготувати, заповнити та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів декларацію про майновий стан і доходи.

Вхід до Електронного кабінету можна здійснити з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП) фізичної особи будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, а також за допомогою застосунку «Дія».

Для отримання відомостей про доходи слід в розділі «ЕК для громадян» Електронного кабінету обрати «Запит про суми виплачених доходів» (форма F1301802), заповнити необхідні поля форми, здійснити перевірку, підписати та направити запит.

У рамках Е-сервісу також надано можливість отримати особою інформацію про свої доходи за період, починаючи з І кварталу 1998 року за будь-які п’ять років (з розбивкою поквартально).

Враховуючи терміни подання звітності про виплачені доходи та терміни перенесення інформації з такої звітності до Центральної бази даних ДПС, для отримання відомостей за IV квартал 2021 року доцільно надсилати вищезазначений запит після 22.02.2022.

Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал Державної податкової служби України https://tax.gov.u

Дрогобицький сектор організації роботи
організаційно-розпорядчого управління

Головного управління ДПС у Львівській області

 

Перейти до вмісту