До 15 листопада 70% навчальних закладів освіти Дрогобицької ТГ повністю перейдуть на очну форму навчання

14:24 8 Листопада 2021

Таку інформацію озвучив керівник відділу освіти ДМР Петро Шев’як. За його словами із 8 листопада учні початкової школи Дрогобича та територіальної громади повенулися за парти. Виняток становлять школярі Дрогобицького ліцею імені Б.Лепкого та Рихтицької школи, які перебувають на дистанційному навчанні. Також за словами головного освітянина міста, із кінця минулого тижня в усі школи уже запущено теплоносій.

Що стосується очної форми навчання для учнів 5-11 класів – то школярі старшої школи повернуться за парти після досягнення 100% рівня вакцинації (двома дозами) шкільними колективами. Так, до навчального процесу із початком цього тижня уже приступили – учні Дрогобицького ліцею, учні шкіл селищ – Верхні Гаї, Дережичі, Болехівці, а також школярі Стебницької гімназії №6 та Стебницького ліцею №7.

Чимало педагогів та працівників закладів освіти із дня на день отримають другу дозу вакцинації, тому за прогнозами відділу освіти, до 15 листопада близько 70% усіх навчальних закладів територіальної громади мали повністю, маю на увазі учнів старшої школи, вийти на очну форму навчання, – наголосив Петро Шев’як.

Перейти до вмісту