До уваги суб’єктів господарювання – власників конструкцій зовнішньої реклами, які розміщенні на території населених пунктів Дрогобицької територіальної громади

9:43 12 Лютого 2021

Виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради прийнято рішення про дію договорів на сплату за тимчасове користування місцями для розташування конструкцій зовнішньої реклами укладеними зі Стебницькою міською радою, її виконавчим комітетом та сільськими радами, які входять до складу Дрогобицької територіальної громади.

Рішенням визначено, що всі умови та зобов’язання з вищевказаних договорів є чинними, однак не підлягають пролонгації.

Також, встановлено що усі розрахунки з цих діючих на даний час договорів укладених з виконавчим комітетом Стебницької міською радою, Бистрицькою, Болехівською, Броницькою, Верхньогаївською, Волянською, Дережицькою, Добрівлянською, Долішньолужецькою, Лішнянською, Михайлевицькою, Медвежанською, Нижньогаївською, Нагуєвицькою, Почаєвицькою, Раневицькою, Рихтицькою, Снятинською, Ступницькою, Унятицькою сільськими радами, які перебувають у стані реорганізації, здійснюються на дохідний рахунок бюджету Дрогобицької міської територіальної громади:
ЄДРПОУ 38008294
Отримувач: ГУК Львів/Дрогобицька тг
Банк отримувача: Казначейство України (ел. адм. подат)
КБКД 24060300 «Інші надходження»
р/р UA278999980314060544000013931

Для переукладання договорів на сплату за тимчасове користування місцями для розташування конструкцій зовнішньої реклами просимо звертатися до відділу економіки Дрогобицької міської ради (пл. Ринок, 1, каб.214, тел. (244) 22545).

Рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради скасовано дію дозволів які давали можливість розміщувати конструкції зовнішньої реклами на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, на засобах та обладнанні (у тому числі опорах) зовнішнього освітлення.

Дане рішення прийнято на підставі змін до закону України «Про рекламу», що забороняє розташуванню, зокрема на опорах вуличного освітлення, будь яких рекламних конструкцій, вказівників чи оголошень.

Рішенням встановлено термін, згідно якого власники даних конструкцій зобов’язані демонтувати рекламоносії, а в разі невиконання, буде проведено демонтаж конструкцій силами комунальних підприємств.

Конструкції зовнішньої реклами, які самовільно розміщенні на об’єктах благоустрою міста будуть демонтовані без попередження.

Відділ економіки

Перейти до вмісту