До уваги підприємців! Затверджено схему святкової ярмарки до Дня міста

13:22 7 Вересня 2021

Виконком Дрогобицької міської ради затвердив план-схему розміщення святкової ярмарки, яка функціонуватиме в час відзначення Дня міста.

Дрогобич наближається до відзначення 930-ї річниці заснування міста. В рамках святкової програми 19-21 вересня на центральних вулицях будуть проводитись ярмарки-продажі крафтової продукції, мистецькі заходи, майстер-класи, святковий концерт та інші.

Впродовж трьох днів центральна частина міста буде наповнена святковою метушнею. Тут зберуться місцеві майстри, які презентуватимуть продукцію власного виробництва та сувеніри.

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради затвердив план-схему розміщення святкової ярмарки. Торгові ятки будуть розміщені на Замковій горі, вулиці Осмомисла, площі Шевченка, вулиці Ковальській та частково на площі Ринок. По ліву сторону від центрального входу в ратушу буде представлення навчальних закладів та старостинських округів.

До уваги підприємців!

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради запрошує до співпраці всіх суб’єктів господарювання, які бажають взяти участь у святковій ярмарці.

За додатковою інформацією звертатися в управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, тел. 2-25-45 або до начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Тараса Бачинського, тел. +380676701229.

Заявки на участь у ярмарці приймаються до 15 вересня 2021 року включно.

Перейти до вмісту