До уваги підприємств та організацій: прохання інформувати про виконання постанови Кабміну про порядок організації військового обліку

8:47 18 Січня 2023

До уваги керівників підприємств, організацій, установ, закладів всіх форм власності, які зареєстровані на території Дрогобицької МТГ.

Відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про військовий облік і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», виконком Дрогобицької міської ради доводить до відома інформацію про введення в дію постанови Кабінету Міністрів України №1487 від 30.12.2022 «Про порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та забезпечення ведення облікової та розпорядчої документації згідно із постановою.

Про виконання вимог постанови прохання письмово надати інформацію у відділ мобілізаційної, оборонної, режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Дрогобицької міської ради до 06.02.2023 (пл.Ринок, 1, м. Дрогобич Львівська область, 82100, або [email protected]).

Перейти до вмісту