До Дрогобицької громади релокували підприємці з Нової Каховки

18:34 11 Червня 2022

Відділ з питань праці, аудиту та соціально-трудових відносин міської ради активно працює в рамках проекту надання консультаційної підтримки релокованим підприємствам і фізичним особам-підприємцям. Зокрема, днями на прохання релокованих на нашу територію двох фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва дорожніх виробів, сумок, лимарно-сідельних виробів зі шкіри та інших матеріалів відбулась консультативно-роз’яснювальна зустріч.

У проведенні заходу взяли участь представники: виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Яцуляк Галина та Лазунда Леся; ГУ ДПС у Львівській області – Галин Марія; Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості – Суховерська Марія; Дрогобицького сервісного центру ГУ Пенсійного фонду України у Львівській області – Яневич Любов; ГУ Держпраці у Львівській області – Майдра Михайло та Орнат Тарас.

На зустрічі розглядалося питання перереєстрації фізичних осіб підприємців з Нової Каховки у Дрогобич та запропоновано перелік приміщень, які надаються в оренду в нашій громаді.

Крім того, посадовці відповіли на запитання підприємців стосовно трудових відносин з найманими працівниками, оплати праці, робочого часу та відпочинку, загальнообов`язкового державного соціального страхування, змін у законодавстві про працю під час дії воєнного стану з набуттям чинності Закону України №2136, а також дотримання нормативно-правових актів з охорони праці.

І як наслідок, в цей же день підприємці змогли перереєструватись в нашій громаді, що призведе до поповнень в місцевий бюджет.

Відділ з питань праці, аудиту та соціально-трудових відносин

Перейти до вмісту