До Дня Незалежності у Дрогобичі планують відреставрувати фонтан, а в Стебнику територію біля пам’ятника Тарасові Шевченку

16:34 2 Серпня 2022

Підготовчі роботи щодо реконструкції двох об’єктів стартували уже – повідомив керівник Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак. За його словами – міський фонтан у Дрогобичі, що на площі Тараса Шевченка має понищену чашу: оздоблювальна плитка із зовнішньої сторони в багатьох місцях відпала. Відтак заплановано замінити старі елементи плитки на нові в результаті чого фонтан набуде естетичнішого вигляду. Тим паче в літню пору біля фонтану люблять проводити час сім’ї із дітьми, оскільки там прохолода – зазначає Ростислав Пошивак.

Паралельно, стартуватимуть роботи із реконструкції майданчика біля пам’ятника Тарасові Шевченку, що у Стебнику. Там руйнуваннь також зазнала плитка.

З метою попередження травматизму стебничан та гостей міста, які прогулюються поблизу монумента нашого Пророка – прийнято рішення замінити старі плити на нові. Сподіваємось, що за наявності гарної погоди усі ремонтні роботи як в Дрогобичі так і Стебнику вдасться завершити до Дня Незалежності, – прокоментував Ростислав Пошивак.

Так як об’єкти, які реконструюватимуть знаходяться на балансі КП «СМУ» усі ремонтні роботи виконуватимуть працівники комунальної установи.

Перейти до вмісту