До Дня міста на площі Ринок мають оновити ще два фасади

13:32 14 Вересня 2021

На площі Ринок у Дрогобичі триває робота з оновлення та фарбування фасадів. Два будинки вже завершені, ще два мають оновити впродовж тижня, – аби до Дня міста центральна площа виглядала оновленою та яскравішою.

Після фасадів розпочнеться оновлення та фарбування дахів, які, відповідно до погодженого проекту, також мають постати в нових кольорах.

Роботи над оновленням фасадів на площі розпочались ще влітку, після того, як відділ архітектури та містобудування напрацював відповідний проект. Було оновлено та пофарбовано фасади двох будинків. В п’ятницю розпочались роботи над ще двома фасадами. Їх планують завершити до Дня міста. Загалом проект передбачає оновлення фасадів та дахів. Тому після дня міста буде продовжено роботу над оновленням дахів цих будинків, – прокоментував директор Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак.

Ідея оновити зовнішній вигляд будинків народилась одразу після реконструкції площі Ринок. Адже старі фасади зовсім не личать до оновленої площі. На цьому наголошували і мешканці, і влада міста.

Відповідно до погодженого плану, фасади та дахи будівель на площі Ринок фарбують у декілька кольорів.

Перейти до вмісту