«До дитячого садка прийматимуть дітей звідусіль», – Тарас Кучма під час зустрічі з активом села в Нагуєвичах

9:07 8 Червня 2021

У Нагуєвичах відбулася зустріч очільника громади Тараса Кучми з активом села. Участь у зустрічі взяла також староста Леся Гром.

Насамперед, Тарас Кучма подякував активній молоді за допомогу у розвиту села та створенні ОСН. Також висловив подяку за упорядкування пам’ятника Івану Франку та благоустрій на прилеглій території.

Під час зустрічі обговорили ситуацію з розвитком фермерства та можливістю залучення грантів. Говорили про стан інфраструктурних об’єктів та першочергові завдання, які необхідно вирішити. До школи недавно проклали новий водогін. Тепер виникла потреба в ремонті внутрішніх комунікацій, які впродовж багатьох років не замінювали. Також є потреба у вирішенні проблеми водопостачання та ремонту мережі електропостачання у лабораторії. Обговорили доцільність утримання на території села кількох бібліотек. Щодо школи, то було звернено увагу на стан спортивної зали та благоустрій стадіону.

Окремо обговорили ситуацію з підготовкою до роботи дитячого дошкільного закладу. Громаду запевнили, що діти у садок можуть ходити не лише з села Нагуєвичі. Зараз активно ведеться запис дітей.

Щодо ремонту доріг, то представники ОСН вже розпочали вирішувати це питання. Комунальним службам дано доручення надати всю необхідну допомогу активним громадянам.

Під час обговорення функціонування народного дому, прийнято рішення про проведення енергоаудиту будівлі.

Також Тарас Кучма розповів громаді про практику наведення благоустрою на території села. З цього приводу староста вручає мешканцям пам’ятки, які розробили у Департаменті міського господарства.

На завершення посадовці завітали до народного дому, де оглянули стан приміщення.

Перейти до вмісту