До відома орендарів, що орендують земельні ділянки на території м. Стебник , які перебувають у комунальній власності дрогобицької міської ради

15:06 15 Грудня 2021

Дрогобицька міська рада доводить до відома орендарів земельних ділянок комунальної власності, які знаходяться на території м. Стебника, що рішенням Дрогобицької міської ради від 21 травня 2021 року № 346 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Стебник» затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Стебника. Відповідно до п. 2 цього рішення нова нормативно грошова оцінка земель м. Стебника буде введена в дію з 1 січня 2022 року. Згідно з чинним законодавством розмір орендної плати переглядається у разі, якщо протягом строку дії договору органом місцевого самоврядування затверджено нову грошову оцінку земель і вона впливає на розмір орендної плати орендованої земельної ділянки. Орендарям земельних ділянок необхідно до 15.01.2022 року звернутися в Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 321) для укладення додаткової угоди до діючого договору оренди земельної ділянки з урахуванням нової нормативної грошової оцінки.

У разі невиконання орендарем зазначеного, Управлінням майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради будуть направлені матеріали на комісію по відшкодуванню збитків власникам землі та землекористувачам для нарахування безпідставно збережених коштів, які підлягають поверненню Дрогобицькій міській раді.

Відділ оренди та приватизації комунального майна

Перейти до вмісту