До відкриття Культурно-освітнього центру імені Івана Франка залишилося менше двох тижнів

17:24 9 Вересня 2020

У місті триває активна підготовка до відкриття Культурно-освітнього центру імені Івана Франка. Роботи ще багато, але як анонсували раніше, Центр офіційно відкриють у День міста, 21 вересня. Таке рішення було прийнято на засіданні робочої групи, яке відбулося 8 вересня.

За словами керівниці КОЦу Марії Супрун, окрім того, що тривають ремонтні роботи, паралельно впорядковують документацію. Реставратори працюють над відновленням вхідних сходів.

Планують відреставрувати двері. Триває ремонт вбиралень. Передбачено зручності для осіб з інвалідністю.

Окремо Марія Супрун подякувала службам, які допомогли прибрати територію та кронувати аварійне дерево.

В ході засідання міський голова Дрогобича Тарас Кучма закликав керівників структурних підрозділів ДМР оперативно впорядкувати документацію для того, щоб сесія міськради прийняла відповідні рішення, на підставі яких можна заключати договори з потенційними орендарями.

Відтак вже 21 вересня КОЦ імені Івана Франка офіційно відкриють, проте найближчі мистецькі заходи планують на 14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, у приміщенні колишньої вечірньої школи планують облаштувати Центр Українсько-Австрійської співпраці, галерею мистецтва, представництво Міжнародного Фонду Івана Франка та музею-садиби у Нагуєвичах, сучасний театральний простір, центр вивчення міської історії. Також планують облаштувати простір для засідань впливових людей з різноманітних сфер діяльності міста.

Перейти до вмісту