Дошкільні навчальні установи міста моніторять на дотримання графіку роботи та інспектують укриття

10:35 7 Жовтня 2022

Інспектують дошкільні установи міста. Днями, за дорученням міського голови Дрогобича Тараса Кучми, керівник відділу освіти Віталій Вовків та його заступник Михайло Марченко здійснили плановий об’їзд дошкільних навчальних закладів міста. Відтак, вдалось проінспектувати ЗДО №19 «Полуничка», ЗДО №24 «Смерічка», ЗДО № 29 «Дюймовочка».

За словами Віталія Вовківа, візит здійснили з метою перевірки дотримання робочого графіку працівниками дитсадків та вчасного відкриття груп. Оскільки, більшість батьків працюють, важливо, щоб групи у дитячих садках відчинялись вчасно та працювали з 8:00 год.

Ми були приємно здивовані, бо перевірені нами дошкільні навчальні заклади не лише вчасно відкриваються, а й навіть завчасно. О 7:50 працівники вже були на робочому місці та приймали дітей. Розуміємо, що першочергово це працюють люди, і може спрацьовувати людський фактор, тому триматимемо ситуацію на контролі, — прокоментував Віталій Вовків.

В межах візиту, посадовці також перевірили укриття у закладах дошкільної освіти та наголосили на важливості підтримання приміщень у належному стані.

Як стверджує Віталій Вовків інші дошкільні навчальні заклади міста та територіальної громади планують обстежити найближчим часом.

Нагадаємо, окрім інспекцій ЗДО також триває перевірка освітніх установ та оперативне вирішення локальних проблем, які в силу обставин виникають в гімназіях та ліцеях громади. Однією з таких стало підтоплення частини укриття в гімназії №10 імені Євгена Коновальця. Ліквідувати проблему планують вже найближчими днями. На період виконання робіт, частина підвального приміщення, яка зазнала підтоплення, буде закрита.

Перейти до вмісту