Дослідження потреб молоді: Молодіжна рада запрошує пройти анонімне опитування

11:27 26 Травня 2023

Молодіжна рада Дрогобицької МТГ бере участь у проєкті «Маю думку – участь для молодіжних рад», створеним ГО «Молодіжна платформа» спільно з Норвезькою радою у справах біженців.

У межах цього проєкту 12 молодіжних рад Львівської, Тернопільської і Волинської областей проходили навчання з молодіжної політики та громадської діяльності. На навчаннях Дрогобицьку громаду представляли Ціздин Вікторія і Прутян Ольга. Дівчата пройшли чотириденний інтенсивний тренінг у Тернополі.

Зараз одним із завдань проєкту є проведення анонімного опитування та дослідження стану молоді громади (людей 14-35 років). Це важливо для розуміння потреб та проблем сучасних молодих людей. За результатами опитування буде написаний проєкт, який візьме участь у конкурсі на фінансування, – повідомляють представники Молодіжної ради.

Всіх, хто бажає долучитися до розвитку громади, запрошують пройти опитування за посиланням: https://forms.gle/hd3nci45LyBAgC8A8 . Воно триватиме до 6 червня.

Проєкт «Маю думку – участь для молодіжних рад» триватиме до грудня. В межах його реалізації заплановано проведення тренінгів у Луцьку та Львові.

Перейти до вмісту