Допоможімо врятувати життя: місцева волонтерка-депутатка Ольга Мицак потребує нашої допомоги в боротьбі з важкою недугою

10:32 28 Липня 2022

Горе не вибирає, коли стукати в двері: важка недуга рак спіткала місцеву активістку та волонтерку, депутатку Дрогобицької міської ради Ольгу Мицак. На подолання недуги потрібна чимала сума коштів – 540 тис грн, щоб пройти курс лікування із 6 хіміотерапій препаратом “Авастин” (1000 мл). Ціна одного  курсу – 90 000 грн.

Цими днями у соціальних мережах секретар Дрогобицької міської ради Орест Каракевич закликав небайдужих містян допомогти та підтримати Ольгу Мицак і врятувати жінці життя.

Практично за кілька годин збору вдалося акумулювати 200 тис грн., які задонатили небайдужі краяни на електронну карточку пані Ольги.

Для перемоги над недугою нам залишилося зібрати зовсім небагато. Ольга Мицак – напрочуд активна та небайдужа до чужого горя людина. З перших днів війни активно підтримує наших військових. Сьогодні наша черга віддячи їй за небайдужість і допомогти подолати страшну недугу, – резюмує Орест Каракевич.

Кожна гривня в боротьбі з недугою є важлива – кошти можна жертвувати  на рахунок  Ольги Мицак – 4731 2191 1532 7813 (ПриватБанк).

Перейти до вмісту