Допомога Україні: за перевезення важливих гуманітарних вантажів у Дрогобичі відзначили колектив «ЗахідУкрТрансу»

11:34 8 Травня 2023

У Дрогобичі подякою відзначили колектив та керівництво ПрАТ ТЕК «ЗахідУкрТранс», – підприємство, яке працює у сфері міжнародних перевезень і яке від початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі активно допомагало з доставкою та відправленням гуманітарних вантажів – для підтримки військових та вимушено переміщених осіб.

Подякою за плідну співпрацю, допомогу у доставці та відправленні вантажів з гуманітарною допомогою, підтримку волонтерських ініціатив, реалізованих Дрогобицькою громадою, чітку громадянську позицію та наближення перемоги України, відзначили колектив підприємства, в особі генерального директора Ярослава Павця.

Подяку вручив міський голова Дрогобича Тарас Кучма під час понеділкової апаратної наради. Її отримав заступник директора ПрАТ ТЕК «ЗахідУкрТранс».

Кажуть, що добро має робитись тихо. Але в час, коли зло кричить на весь світ і відкрито витворяє свої безчинства, ми повинні показувати добро, дякувати тим, хто робить добрі справи та долучається до наближення нашої перемоги, – наголосив міський голова Тарас Кучма.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, Дрогобицька громада перевезла майже півтори тисячі тонн гуманітарних вантажів. Більшість перевезеної допомоги їхали транзитом через облаштовані гуманітарні хаби до міст, постраждалих від ворожих обстрілів. Окрім цього громаді вдалось залучити чимало допомоги для ВПО, які знайшли прихисток на базі нашої громади та для підтримки військових на передовій.

Доставляти цю допомогу з-за кордону та відправляти її на передову вдавалось в тому числі завдяки активній позиції перевізників, які виділяли для перевезення великогабаритні транспортні засоби, а водії виступали волонтерами, виконуючи складні та тривалі гуманітарні рейси. Однією з таких фірм була та залишається ПрАТ ТЕК «ЗахідУкрТранс», яка допомагала в доставці важливої та необхідної Україні допомоги.

Перейти до вмісту