Допомога сім’ям, які виховують діток до 2 років: відділ сім’ї та молоді щоденно видає молодим родинам пакунки допомоги для малечі

14:54 31 Січня 2023

Підтримують сім’ї, які виховують дітей від 0 до 2 років. З моменту повномасштабного вторгнення окупантів на наші землі – чимало родин потребують підтримки та допомоги, оскільки опинилися в непростих життєвих обставинах.

З ініціативи відділу сім’ї та молоді від 23 січня у мерії міста триває роздача засобів гігієни та дитячого харчування для сімей Дрогобицької громади. Допомогу сформували з отриманих гуманітарних вантажів від міжнародних фундацій, які скеровують у місто Котермакасвою підтримку. Як розповіли в відділі сім’ї та молоді – від кінця січня уже видали допомогу понад 330 особам.

Кожна сім’я має змогу обрати ті продукти та засоби, яких наразі найбільше потребує. Мова іде про дитяче харчування, суміші та каші для малечі, дитяче печиво, пюре, а також підгузки, вологі серветки, засоби гігієни для жінок. Видачу допомоги будемо здійснювати доти – допоки в наявності на наших складах будуть необхідні для родин засоби, – коментує керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Підтримку для родин роздають щоденно з 10:00 до 11:00 в 105 кабінеті Дрогобицької міської ради (І поверх). Як стверджують у віддлі сім’ї та молоді – наразі у наявності є підгузки – 2 та 3, вологі серветки та засоби гігієни.

Перейти до вмісту