Допомога під час війни: у Дрогобичі переселенцям надають професійну психологічну підтримку

13:38 15 Листопада 2022

Спеціалісти Дрогобицького міського центру соціальних служб продовжують вивчати потреби вимушених переселенців, зокрема тих, хто знайшов прихисток у нашій громаді та перебувають у місцях компактного проживання.

Окрім, забезпечення базових потреб, серед яких тимчасове житло, харчування, засоби гігієни, для них також є актуальною потреба у наданні фахової психологічної допомоги. Адже людям, які залишили чи втратили рідні домівки вкрай необхідна допомога при адаптації до нових умов життя.

Громадські організації з перших днів військової агресії активно долучилися до надання допомоги внутрішньо переміщеним особам у різних напрямках.

Однією з них є Міжнародна організація солідарності Triangle Generation Humanitaire, яка цими днями зголосились допомогти нашій громаді у напрямку оптимального надання соціально-психологічних послуг.

Очікуємо на співпрацю і від інших організацій заради об’єднання зусиль у наданні мультифункціональної допомоги людям, які постраждали від війни.

Ми продовжуємо допомагати тим, хто найбільше цього потребує.

Усім, хто відчуває потребу у спілкуванні, психологічній розгрузці та консультації закликають звертатись за номером телефону центру психологічної підтримки: +38 098 679 7022

Дрогобицький міський центр соціальних служб

Перейти до вмісту