Допомога породіллям: у Дрогобицькому пологовому будинку привітали матерів та вручили пакунки для новонароджених

9:44 27 Жовтня 2022

Підтримали матусь – за останні сім днів в пологовому будинку міста на світ з’явилось п’ять малюків — троє хлопчиків та дві дівчинки. Породіллі не лише з Дрогобицької громади, а й з числа внутрішньо переміщених осіб.

Традиційно, Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко привітали породіль та вручили матерям символічні подарунки, необхідні в перші дні життя дитини. Окрім цього, подарунки залишили ще для трьох малюків, чиєї появи очікували з хвилини на хвилину у цей день.

У нашому місті зародилась дуже гарна традиція, яку ми хочемо підтримувати і надалі. Адже, окрім пакунків, які ми формуємо, у нас є можливість більше дізнатись про потреби та побажання матерів та їхні бачення щодо оновлень та розвитку пологового будинку. Щотижня ми стараємось навідуватись в пологовий будинок міста і радіти разом із вами. У нас усіх одне бажання – мир в Україні та перемога наших військових. Щиро бажаю, щоб ваші діти ніколи в своєму житті не зазнали жахіть війни, а жили в мирній та квітучій державі, — звернувся до матерів Тарас Кучма.

З повномасштабним наступом росії на Україну у міській раді Дрогобича було прийнято рішення формувати пакунки допомоги для породіль. У пакети кладуть – дитячі речі, молоко, печиво, коцики та рушнички, пляшечки і забавки для немовлят, дитячий одяг.

Перейти до вмісту