Допомога породіллям: Тарас Кучма привітав матерів у пологовому будинку

17:24 26 Липня 2022

З початку повномасштабного вторгнення росії, у Дрогобичі стало доброю традицією вітати породіль із народженням дитини. Так, 26 липня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівницею відділу сім’ї та молоді завітали у пологовий будинок міста.

За останні сім днів в медичній установі міста на світ з’явилось вісім малюків — три дівчинки та п’ять хлопчиків, з них двоє діток з числа внутрішньо переміщених осіб.

За традицією кожній породіллі міський голова вручив пакунки із речами першої необхідності, зокрема, дитячим одягом, пляшечками, сумішами та забавками для новонароджених. Тарас Кучма привітав усіх матерів із щасливою та знаковою подією у їхньому житті.

Народження дитини — це безумовна радість. Ваші діти з’явились на світ у складний час для нашої країни. Але невдовзі ми переможемо і вони будуть зростати у новій, незалежній Україні. А вам бажаю берегти себе та своїх дітей. Бо діти ростуть щасливі тоді, коли батьки щасливі, — звернувся до породіль Тарас Кучма.

Додамо, такі пакунки вирішили формувати з перших днів війни, щоб підтримати і допомогти породіллям та новонародженим. Оскільки війна ослаблює не лише морально, а й фінансово, керівництво міста вважає своїм обов’язком допомагати жінкам, які народжують.

Також у відділі сім’ї та молоді нагадують, що ці пакунки це не є допомогою «Пакунок малюка», яку видають за місцевою соціальною програмою. До формування цього виду допомоги долучаються меценати, спонсори тощо.

Перейти до вмісту