Допомога від Чудотворця: у Дрогобицькій громаді продовжують вручати подарункові пакунки багатодітним сім’ям, які є малозабезпеченими

10:39 21 Грудня 2022

Радість свята та турбота для усіх. У різдвяно-новорічний період кожна людина сподівається на диво та здійснення заповітних мрій.

У ці дні Святий Миколай продовжує щедро обдаровувати сім’ї Дрогобицької громади, що потребують додаткової допомоги та підтримки у святковий час.

Так, вчора, 20 грудня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівниками відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко та відділу організаційного забезпечення роботи керівництва та старост ДМР Лідою Жгутою відвідали Стебницький Народний дім. Там зібрали 21 родину з числа багатодітних, які отримують допомогу як малозабезпечені та перебувають у скрутних життєвих обставинах, щоб привітати їх з різдвяними святами та вручити їм подарунки.

Усі присутні спільно з святим Чудотворцем та ангелами заспівали колядку, відтак до родин з вітальним словом звернувся староста Стебника Тарас Городиський та очільник громади Тарас Кучма.

У цей важкий час, в час війни, потрібно не забувати творити дива для людей, які нас оточують. Цьогоріч наші діти, як ніколи заслуговують на подарунки, щоб сповна відчути дух різдвяних свят. Адже вони всіма силами допомагають у боротьбі з ворогом. Тому наше завдання — організувати для них невелике свято, — прокоментував Тарас Городиський.

Опісля Тарас Кучма вручив кожній родині святковий пакунок з чималим продуктовим набором, засобами особистої гігієни, солодощами, дитячим одягом та іграшками для малечі.

Кожен з нас — це Святий Миколай для когось. Цими пакунками ми хочемо змотивувати людей бути уважнішими, допомагати нашим ближнім та примножувати добро, яке живе у наших серцях. Адже поряд з нами живуть люди, які потребують цієї допомоги, уваги та святкового настрою, — наголосив Тарас Кучма.

Перейти до вмісту