Допомога від німецьких партнерів: діти, які проживають у Дрогобицькій громаді та потребують особливої уваги, отримали планшети для навчання

10:40 23 Січня 2023

З ініціативи міського голови Дрогобича Тараса Кучми, триває роздача планшетів дітям територіальної громади, які перебувають у скрутних життєвих обставинах, а також дітям-сиротам, малозабезпеченим тощо.

Технологічні новинки, в складі гуманітарної допомоги, місто отримало наприкінці грудня від міжнародних партнерів з Німеччини.

Так, цими днями, спільно зі старостою Олександрою Семків, вдалось відвідати чотири сім’ї, які проживають у Дрогобицькій громаді, а саме у Долішньому Лужку, Бикові та Глинному. Школярам вручили сучасні гаджети.

Ми зобов’язані допомагати та підтримувати сім’ї, які перебувають у нелегких життєвих обставинах. Переконаний, ці гаджети обов’язково стануть в нагоді, адже зараз діти часто вимушені навчатись дистанційно. Більше того, в умовах цифровізації, дітки матимуть змогу отримувати нові знання, використовуючи сучасні технології. Вдячні нашим партнерам, які допомагають такими необхідними технологічними новинками. Спільно творимо добро!, – зазначив міський голова Тарас Кучма.

Додамо, днями раніше аналогічні планшети Тарас Кучма вручив школярам-призерам Міжнародного конкурсу із комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo», вихованцям Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого. Також родинам, які виховують шестеро та більше дітей та дітям загиблих дрогобицьких Героїв.

Перейти до вмісту