Допомагають наблизити перемогу: ТІЦ Дрогобича відновив театралізовану екскурсію «Таємниці дрогобицької ратуші»! Вилучені кошти скеровують військовим

22 Листопада 16:57

Цими вихідними у Дрогобичі вперше після тривалої перерви провели театралізовану екскурсію «Таємниці дрогобицької ратуші». Захід організував Туристично-інформаційний центр міста за підтримки театру «Альтер». Як розповідає керівник ТІЦу Ірина Марків – з початку повномасштабного вторгнення окупантів на українські землі, театралізовані екскурсії були тимчасово припинені. Натомість ТІЦом та Управлінням культури та розвитку туризму ДМР було ініційовано десяток благочинних екскурсій в місті та ярмарків у підтримку ЗСУ. Це зокрема, історичні квести, благочинні мистецькі крами, благодійні екскурсії до Дня міста та державних свят. Усі зібрані кошти під час благочинних імпрез та заходів було скеровано на потреби захисників, а також на потреби військових Дрогобицької ТРО.

20 листопада, ТІЦ після вимушеної перерви, відновив і театралізовану екскурсію «Таємниці дрогобицької ратуші», яку також провели із благочинним спрямуванням.

Дрогобичани та гості міста дуже скучили за такими дійствами як театралізовані екскурсії. Наша екскурсія «Таємниці дрогобицької ратуші» не просто цікава та насичена історичними фактами, але й містикою та театральними нотками. Тож враження та емоції від екскурсії у глядачів більш, ніж позитивні. Задоволені і ми як організатори, оскільки вдалося акумулювати кошти на допомогу військовим, – розповідає керівник ТІЦ Ірина Марків.

Під час екскурсії та від продажів квитків на неї Туристично-інформаційний центр виручив 2500 грн. Кошти буде скеровано на потреби Дрогобицької ТРО.

Що важливо – на цю неділю, 27 листопада, запланована ще одна цікава екскурсія «Осінніми стежками з Бруном Шульцом», яку також проведуть із благочинною метою в підтримку українських захисників.

Перейти до вмісту