Додаткові дорожні знаки, соціальні послуги, благоустрій та освіта: відбулось останнє засідання виконкому

13:11 20 Грудня 2022

Відбулось останнє в цьому році чергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули низку господарських та соціальних питань, необхідних для життя громади.

В ході засідання розглянули та затвердили рішення про встановлення додаткових дорожніх знаків для регулювання правил дорожнього руху та обмеження швидкості, адже на цьому наголошували мешканці міста у скаргах.

Зокрема знак обмеження швидкості встановлять на вулиці 22 січня, між вулицями Наливайка та Володимира Великого. А також на території лікарняного містечка.

Члени виконкому розглянули та затвердили питання про виплату грошових компенсацій на поховання, питання що стосуються влаштування дітей в сиротинець, затвердили положення про добровольче формування Дрогобицької МТГ, питання, що стосуються містобудування та благоустрою територій громади та дозвіл КП «Тарком» на внесення до статутної діяльності додаткового КВЕДу, який дасть можливість підприємству провести розліснення територій.

Окрім цього члени виконкому підтримали затвердження нової програми електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади. Досі освіта користувалась сервісом блокчейну, однак вартість користування цією платформою значно зросла. Відтак з точки зору економії освіта використовуватиме платформу е-садок.

Перейти до вмісту