Добровольців запрошують до лав штурмової бригади Нацполіції: як долучитись до підрозділу

13:35 21 Лютого 2023

Підрозділ «Лють» створений для спільної боротьби за незалежність української держави та визволення всіх територій в міжнародно визнаних кордонах та працюватиме в тісній співпраці з підрозділами Збройних сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших.

Основні завдання, які виконуватимуть бійці бригади — це відсіч та стримування збройної агресії росії, проведення стабілізаційних та пошуково-фільтраційних заходів, проведення аеророзвідки та вогневого ураження противника на окупованій території, виявлення позицій ворога, а також ліквідація наслідків збройного конфлікту або надзвичайної ситуації.

Підрозділ формується виключно з добровольців, які отримуватимуть заробітну плату у розмірі від 25 тисяч гривень, щомісячну грошову винагороду до 30 тисяч гривень та щомісячну — у розмірі 100 тисяч гривень під час службових відряджень, а також великий пакет соціального забезпечення, пільговий лізинг на житло, можливість навчатись та перспективу кар’єрного зростання. Для всіх бійців зберігаються пільги, які є для військовослужбовців та поліцейських, а після завершення бойових дій кожен зможе залишитись працювати в поліції, — розповів начальник Управління кадрового забезпечення поліції Львівщини полковник поліції Роман Онисик.

Вимоги до кандидатів:
– громадянство України;
– вік від 18 до 55 років;
– вільне володіння українською мовою;
– повна загальна середня освіта;
– задовільний стан здоров’я.

За детальною інформацією звертатись в сектор кадрового забезпечення Дрогобицького РВП за номером телефону: +380964879532 або +380973606320.

Перейти до вмісту