Добра традиція: до міської ради завітали священнослужителі з Йорданською водою

15:20 3 Лютого 2023

У галичан є добра традиція – після Йордану щороку освячувати оселі та домівки. В сучасних реаліях Йорданською водою окроплюють не лише приватні помешкання, а й офіси установ та адмінбудівлі.

Так, у п’ятницю, 3 лютого, до міської ради завітали єпископ-помічник СДЄ УГКЦ – Владика Григорій Комар, отець-декан Іван Паньків та отець Василь Чава.

У світлиці міської ради відбувся молебень. Відтак Владика Григорій побажав керівництву та службовцям громади приймати ефективні рішення та спільно наближати перемогу над ворогом.

Міська рада – головний дім громади, де приймаються важливі рішення, тут працюють люди, які дбають про розвиток громади. У ці дні ми освячуємо Йорданською водою оселі та установи. Ми прийшли до вас, щоб окропити святою водою ваші робочі місця та побажати вам продуктивної праці на благо громади.

Сьогодні переживаємо важкі воєнні часи. Ми бачимо як у місцях, де твориться добро, намагається втрутитися зло. Тому надіємося на Боже чудо і у своїх молитвах просимо Господа Бога, щоб оберіг нас та весь український народ, – звернувся до присутніх Владика Григорій.

Опісля молебню отці окропили світлицю, сесійну залу та кабінети ратуші святою водою.

Перейти до вмісту