Для потребуючих діток Дрогобицької громади запрацювала “Гаряча лінія” Святого Миколая

18:59 3 Грудня 2021

День Святого Миколая – свято милосердя, любові та допомоги. Найбільш особливе та очікуване зимове свято для малечі, адже всі чемні дітки в ніч з 18 на 19 грудня отримують подарунки та солодощі від Чудотворця. Однак, чимало сімей, які перебувають в складних фінансових та життєвих обставинах, не мають можливості втілити в життя побажання дітей. Щоб допомогти таким сім’ям та посприяти тому, щоб Святий Чудотворець завітав до кожної дитини, 3 грудня, у Дрогобицькій громаді, вже вкотре, зафункціонувала «Гаряча лінія» Святого Миколая. Попередні роки добра справа була ініційована для мешканців Дрогобич, зараз ж, для всієї Дрогобицької територіальної громади. Це означає, що дітки з усіх населених пунктів, що входять до складу об’єднаної громади, можуть написати листи Миколаю.

Ініціатором благочинної ідеї виступив міський голова Дрогобицької громади Тарас Кучма.

Свою роботу «Гаряча лінія» розпочинає від сьогодні, та працюватиме до 00:00 12 грудня для того, щоб помічники Миколая мали достатньо часу на формування подарунків. Вікова категорія дітей, які можуть надсилати свої листи — до 16 років.

Різдвяний час – це період дива, тож нехай це диво завітає в кожну оселю та зробить щасливою кожну дитину! – зазначив Тарас Кучма.

Листа на «Гарячу лінію» Святого Миколая можна надіслати на е-адресу: [email protected] з вказаною темою «Лист Святому Миколаю» або ж принести власноруч написаний лист в міську раду та залишити черговому.

У листі обов`язково необхідно вказати:
– прізвище, ім`я та по-батькові одного із батьків;
– прізвище, ім`я та по-батькові дитини;
– домашню адресу та контактний номер телефону одного з батьків;
– текст-прохання до Святого Миколая.

Якщо ви вкажете усі ці дані, Миколаю буде легко вас знайти.

Просимо надсилати прохання щодо найбільш необхідних подарунків, адже у Дрогобицькій громаді є дуже багато діток, які очікують на диво від Чудотворця.

Перейти до вмісту