Дивували танцювальними композиціями та збирали кошти на ЗСУ: «Верховинка» провела звітний благочинний концерт

11:55 16 Січня 2023

Дивували танцювальними композиціями, співали та збирали кошти для потреб військових – 15 січня відбувся благодійний звітний концерт Народного ансамблю танцю «Верховинка».

Дійство організували у залі Народного дому ім. Івана Франка, під час якого творча сім‘я колективу попрощалась із танцювальниками старшої групи.

Сцена була наповнена вихованцями старших груп, які виконували запальні танці, а також зовсім юною малечею, яка дивувала своєю синхронністю та старанням.

У програмі концерту глядачі мали змогу побачити композиції «Стрілецька сюїта», «Весела полонина», «Новий рік», «Марічка», «Феєрія кохання» та багато інших.

Найменші учасники ансамблю презентували «Новорічний танок» у постановці Уляни Кос.

Окрім цього, презентували і прем’єру нових танців «Козачок», «Метелиця» та «24.02». Останній підготовлений Володимиром та Уляною Кос, особливо вразив глядачів, оскільки присвячений війні з московськими загарбниками, у якій Україна бореться за свою свободу та незалежність.

Свої таланти на сцені показали і колектив ансамблю «Прикарпатські візерунки» ПДЮТ, керівник Ольга Максимищак, і танцювальний колектив «MM Dance».

Вокальний гурт «Едельвейс» у складі Миколи Коса, Юстини Кос та Богдана Царя, а також юні співачки-випускниці «Верховинки» Василина Ковальчук, Анна і Марія Кубів – подарували присутнім українські колядки.

Із чудовим вступом «Верховинку» привітав начальник управління культури і розвитку туризму Дрогобицької міської ради Станіслав Лецик.

Спільно з незмінним керівником хореографічного колективу Богданою Кос та директором Народного дому Петром Косом вони вручили випускникам подяки і пам’ятні медалі.

Вів дійство фронтмен гурту «Едельвейс» Микола Кос.

Оскільки, захід мав благочинну мету – на потреби ЗСУ вдалось зібрати 11 254 гривень.

Фото: Ярослав Грицик

Перейти до вмісту