Де припаркуватися у Дрогобичі? Інтерактивна мапа парковок міста вже доступна онлайн

19:31 9 Червня 2021

Де припаркуватися у Дрогобичі? – Це питання часто задають як мешканці, так і гості міста. З тих пір, як у місті почали реалізовувати План організації сталої мобільності у центральній частині Дрогобича, який розробили фахівці проектно-консалтингового бюро у сферах безпеки руху, міської мобільності та сталого розвитку «Urban Consulting Group», тема паркування набула чималого розголосу та жвавої дискусії. Для того, щоб візуалізувати усі парковки та паркомісця у Дрогобчі, фахівцями управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій спільно з фахівцями департаменту міського господарства прийнято рішення розробити інтерактивну мапу парковок.

У середу, 9 червня, у Медіа-центрі «Дрогобич:» відбулася онлайн-презентація інтерактивної мапи парковок. Промовцями під час презентації виступили заступник міського голови Роман Москалик, директор департаменту міського господарства Ростислав Пошивак, керівник КП «СМУ» Володимир Суда, начальник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Зеновій Квасній, фахівці відділу інформаційних технологій, аналізу та цифрової трансформації Богдан Галушка та Ігор Бах.

Скориставшись е-сервісом «Інтерактивна мапа паркувальних майданчиків», можна отримати інформацію про паркомісця на вулицях міста, розташування парковок, кількість місць, вид паркування, тип оплати, балансоутримувача. Також зазначено кількість відведених місць для осіб з інвалідністю.

Для того, щоб скористатись е-сервісом «Інтерактивна мапа паркувальних майданчиків», достатньо перейти на Інтернет-портал Дрогобицької міської ради та зайти у рубрику «Smart Сity».

Перейти до вмісту