Депутати з міста Червонограда прагнуть створити «Інститут міста» на прикладі дрогобицької установи

17:14 12 Жовтня 2021

Комунальна установа «Інститут міста Дрогобича» функціонує з 2011 року. Сьогодні одним з ключових завдань установи є стратегічний розвиток і проектний менеджмент. Саме таке рішення було прийнято міським головою у 2015 році.

Днями до Дрогобицької міської ради завітали представники депутатського корпусу Червонограду. Мета візиту – ознайомлення з діяльністю КУ «Інститут міста Дрогобича».

Насамперед з гостями зустрілися міський голова Тарас Кучма та його заступники – Ігор Герман та Андрій Ковч. Під час бесіди керівництво Дрогобицької громади розповіло про успіхи, яких вдалося досягти завдяки спільній роботі менеджерів «Інституту міста» та структурних підрозділів міської ради і її комунальних підприємств.

Про шість років діяльності КУ «Інститут міста Дрогобича», реалізовані проекти та напрями діяльності депутатам розповів директор установи Володимир Кондзьолка.

«Червоноград – схожий промисловий центр як і Дрогобич. З огляду на те, що нашою установою цікавляться депутати інших міст, в тому числі й Червонограда, ми можемо стверджувати, що рішення створити окрему структуру, яка б займалася стратегічним розвитком і проектним менеджментом у 2015 році було правильним. Наша команда завжди готова ділитися досвідом, адже окрім партнерських зв’язків в Україні і світі, за останні роки у громаді реалізовано чимало проектів на які залучено мільйони гривень», – підсумував Володимир Кондзьолка.

На завершення зустрічі гості відзначили якість медійного супроводу реалізованих проектів та діяльності міської ради, її виконкому, комунальних підприємств та керівництва міста.

Перейти до вмісту