Депутати затвердили цільові програми місцевого бюджету на 2023 рік

15:27 8 Грудня 2022

Відбулось друге пленарне засідання сесії Дрогобицької міської ради. Депутати продовжили роботу та затвердили низку цільових програм, які забезпечують функціонування важливих напрямків життєдіяльності Дрогобицької громади.

Під час першого пленарного засідання сесії, яке відбулось 24 листопада, депутати розглянули та затвердили бюджет Дрогобицької територіальної громади на 2023 рік.

В ході другого пленарного засідання було внесено зміни до прийнятого рішення, так як Бюджетний кодекс в умовах війни постійно змінюється. Відповідно, для можливості фінансування тих чи інших робіт в різних галузях, необхідно оперативно приймати необхідні корективи.

Найважливішим в ході другого пленарного засідання сесії було затвердження цільових програм фінансової підтримки кожної галузі громади. Депутати розглянули та затвердили понад три десятки цільових програм, діяльність яких спрямована забезпечити стабільну та безперебійну роботу в галузі медицини, культури, освіти, житлово-комунального господарства, висвітлення діяльності органу місцевого самоврядування, а також забезпечення роботи громади у випадку надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, на наступний рік передбачене фінансування програми депутатської діяльності, в ході якої кожен депутат матиме змогу на власний розсуд розподілити 200 тисяч гривень бюджетних коштів. Міські обранці зможуть використати їх на ремонти чи благоустрій власного округу чи підтримку важливих на їхню думку громадських ініціатив.

Перейти до вмісту