Депутати ДМР звернулися до Президента та Уряду щодо скасування додаткової платіжки за доставку газу

16:25 6 Лютого 2020

Депутати Дрогобицької міської ради прийняли звернення до керівництва держави щодо нового нарахування тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу з 1 січня 2020 року.

«Як представники громади м. Дрогобич, вважаємо рішення НКРЕКП таким, що сприяє зростанню соціальної напруги серед населення. Люди відверто кажуть, що воно є “незаконним і грабіжницьким “. За свою газотранспортну систему громадяни заплатили сповна і вона будувалася за рахунок як комунальних підприємств та підприємців так і за кошти місцевих жителів», – зазначається у зверненні, яке підтримали депутати ДМР на LXI позачерговому засіданні сесії у четвер, 6 лютого.

У зверненні, зокрема, зазначається, що тепер споживачам доведеться сплачувати за дві квитанції в банківських установах, а це додаткове навантаження на найменш захищенні категорії населення, найперше на пенсіонерів.

«Просимо Президента України та Кабінет міністрів України терміново вжити заходів щодо скасування відповідної Постанови НКРЕКП та запровадження механізму нарахування плати за розподіл (доставку) природного газу, виходячи з фактичних обсягів його споживання.
Наголошуємо, що ситуація потребує якнайшвидшого вирішення та сподіваємося на Вашу об’єктивну та виважену реакцію», ¬- звернулися до Президента України Володимира Зеленського та Кабінету Міністрів України детутати ДМР.

Перейти до вмісту