Данська рада у справах біженців передала одяг новонародженим дітям з числа ВПО

10:28 17 Березня 2023

Вимушено переміщені особи, які знайшли прихисток на базі Дрогобицької громади, отримали чергову підтримку від Данської ради у справах біженців, з якою Дрогобич має налагоджену співпрацю.

Для новонароджених дітей з числа ВПО, віком від 0 до 3 місяців, передали набори з одягом. Допомогу отримали вісім сімей, в числі яких є маленькі новонароджені діти та п’ятеро вагітних жінок з числа ВПО, які очікують народження малюків в ближчому часі.

Видачу допомоги організовує управління соціального захисту населення.

Також, як повідомили в управлінні, вже наступного тижня до міста має прибути черговий транш допомоги від Данської ради у справах біженців, у вигляді наборів з засобами гігієни, які отримають пільгові категорії осіб з числа ВПО.

Нагадаємо, співпраця Дрогобицької громади з Данською радою у справах біженців триває впродовж повномасштабного вторгнення росії на українські землі. Загалом, за підтримки Ради, вимушеним переселенцям, які проживають на базі Дрогобицької громади, вже видали майже 400 комплектів дитячого одягу та приблизно стільки ж комплектів з засобами гігієни для родин з числа ВПО.

Перейти до вмісту