Музичний внесок в перемогу: Дрогобицький камерний хор «Легенда» виконав гімни країн, які активно підтримують Україну у війні проти окупанта

13:15 9 Травня 2022

Дрогобицький камерний хор «Легенда» виконав гімн Сполучених Штатів Америки, який слугує продовженням проєкту, який музичний колектив розпочав кілька тижнів тому.

Головною метою творчої ініціативи є висловлення подяки за надання невідкладної в цей час військової та гуманітарної допомоги країнам, які активно в час війни підтримують Україну. Мова іде про постачання ліків та сприяння у підтримці і прийнятті внутрішньо переміщених осіб із зон бойових дій України.

Колектив хору стверджує — виконанням гімнів висловлюють вдячність від громади Дрогобича та всієї України загалом за допомогу в боротьбі проти російського окупанта.

Відтак, колектив хору «Легенда» виконав вже гімни Великої Британії, Польщі, Словаччини, Австралії, Канади та США.

Українці всім серцем, щиро та назавжди вдячні величному народу США та українській діаспорі за їхню постійну, незламну підтримку та невідкладну допомогу. Словами не виразити нашу вдячність та захоплення тим, що ви вже зробили та продовжуєте робити для України, — поділилась думками Наталія Самокішин.

Музичні відеоролики знімали в храмах Дрогобича та територіальної громади. Тим самим зробивши промоцію місцевим сакральним святиням.

Перейти до вмісту