Громада хоче вирішити сміттєву проблему: За одну добу е-петиція набрала необхідну кількість голосів

17:59 13 Квітня 2020

Електронна петиція «Сміттєва криза у Дрогобичі», подана до Дрогобицької міської, ради за добу набрала необхідну кількість голосів.

11 квітня 2020 року на е-сервісі «e-dem.in.uа» зареєстрували петицію «Сміттєва криза у Дрогобичі». Суть петиції полягає у вирішенні сміттєвої проблеми Дрогобича шляхом залучення найвищого керівництва держави.

За одну добу петиція набрала необхідну кількість голосів для розгляду питання міською радою. Станом на 13 квітня петицію вже підписали 131 особа.

До міської ради також звертаються охочі підписати петицію, але вказають на технічні проблеми, які виникають з підписанням цієї петиції.

А яке ваше ставлення до озвученої проблеми? Свої відгуки залиште у коментарях на офіційній сторінці ДМР у Фейсбук.

Повний текст петиції:

«Звертаємось до вас в цей страшний час поширення коронавірусу. Вже який раз відбувається загострення ситуації навколо вивезення з м. Дрогобича сміття на Дрогобицьке сміттєзвалище біля с. Брониця та виникає загроза виникнення екологічної катастрофи.

Треба розуміти, що це єдиний полігон в нашому регіоні, від якого залежать і місто і район.

При відсутності будь-яких заборон на експлуатацію Дрогобицького сміттєзвалища, певна група людей злочинним шляхом блокує його, що призведе до невідвороніх катастрофічних наслідки.

Закликаємо депутатів Дрогобицької міської ради відкинути всі політичні інтереси та звернутись до Президента України і голови Верховної Ради України про допомогу у вирішенні «сміттєвої кризи» в місті та вжити заходи для розблокування і відновлення роботи Дрогобицького сміттєзвалища, притягнути винуватих у блокуванні сміттєзвалища осіб до кримінальної відповідальності, та надали оцінку бездіяльності Народного депутата України від Дрогобиччини Ореста Саламахи в складний час поширення епідемії коронавірусу».

Перейти до вмісту