Громада хотіла свята, ми його організуємо. Але закликаю всіх бути відповідальними, – Тарас Кучма про День міста

15:26 14 Вересня 2020

21 вересня – День міста Дрогобича. Святкувати чи ні? Про це довго радились у міськраді, але організаційний комітет, прийняв рішення – святкувати.

Щоб дотримати всіх карантинних норм, заходи відбуватимуться впродовж трьох днів. Для посиленого контролю правил безпеки залучать як медичних працівників, так і структурні підрозділи силових відомств.

Про це йшлося під час наради керівництва міста з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста.

«Громада хотіла свята, ми його організуємо. Але закликаю всіх бути відповідальними. Кожен учасник святкових заходів повинен усвідомлювати, що діють правила карантину і строго повинен їх дотримуватися. Зі свого боку ми забезпечимо належні умови як проведення заходів, так і контролю за дотриманням правил карантину. Разом ми повинні навчитися не виживати, а жити в умовах карантину. Тому відповідальність – це настанова №1», – прокоментував міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Програму святкових заходів буде оприлюднено на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради, на офіційних сторінках ДМР у соціальних мережах та у місцевих ЗМІ.

Святкуємо разом, відповідально!

Фото із засідання оргкомітету

Перейти до вмісту