Головну новорічну ялинку Дрогобича прикрасять іграшками, які розмальовують учні художньої школи

13:52 29 Листопада 2021

Цьогоріч головне новорічне дерево Дрогобича планують прикрасити іграшками, які власноруч виготовляють та розмальовують діти Дрогобицької дитячої художньої школи. До клопіткого процесу вихованці художньої школи приступили уже: цими вихідними розмальовували орнаментами та символами з десяток іграшок. Готові дитячі новорічні іграшки стануть головною окрасою святкової красуні міста.

Творчості наших діток немає меж! Фантастичні птахи та риби, казкові котики та будиночки цьогоріч прикрашатимуть головну ялинку міста. Красиві і яскраві іграшки з різноманітними орнаментами вже чекають свого зоряного часу. Дітки проявили фантазію – на багатьох формах можна побачити українську символіку, геометричні елементи та фантазійні зображення. Всі вони виконані за власним дизайном та задумом юних митців, – розповів директор Дрогобицької художньої школи Ігор Шимко.

Традиційно головну новорічну красуню міста встановлять на Площі Ринок до 18 грудня. Відтак в переддень святого Миколая на святковому дереві засвітять ялинкові вогники.

Додамо, святкове дерево Дрогобича – штучне. Його придбали ще кілька років тому, відтак щорічно намагаються оновити та осучаснити освітленням та новими ялинковими прикрасами.

Перейти до вмісту