Голова ОВА Козицький закликав підприємців Львівщини відновлювати роботу

16:51 9 Березня 2022

Голова Львівської військової адміністрації звернувся до підприємців із закликом об’єднуватися та не полишати своєї роботи. Також Максим Козицький запевнив, що влада всіляко підтримуватиме та створюватиме всі можливі умови для того, щоби допомогти бізнесу працювати і розвиватися.

Працюйте! Українцям потрібна робота. Ваші працівники мають отримувати зарплату, а місцеві бюджети – ваші податки та надходження. Бо так само зарплату мають отримувати освітяни і комунальні підприємства. Громади мають жити. Саме тепер Львівщина мусить стати економічною опорою для України», – наголосив Максим Козицький.

Він подякував усім мешканцям Львівщини за допомогу та підтримку воїнів, переселенців та всіх, хто потребує допомоги. Козицький попросив, щоб підприємці систематизували свою роботу, а також дослухалися до нових ідей та шукали іноземних партнерів.

Нехай гроші рухаються! Дозвольте їм обертатися! Виробляйте те, що зараз найбільше потрібно українській економіці. Починайте, якщо маєте навіть найменший стартовий капітал. Весь великий бізнес починався з малого. Вмієте випікати хліб? – Почніть з малої пекарні! Відкрийте перукарні та малі кав’ярні! Заготовляйте гриби, вирощуйте ягоди, виготовляйте консервацію!», – зазначив Козицький.

За твердженнями Козицького, зараз на Львівщині є вже майже 200 тисяч переселенців. Їх також можна залучати до роботи. Голова ОВА запевнив, що влада готова до співпраці та діалогу з підприємцями.

Нагадаємо, що уряд звільнив від сплати податків частину українських підприємців. Окрім того, Міністерство інфраструктури також допомагає у релокалізації виробництв зі східних областей на захід України. Зокрема, управлінці безкоштовно перевозять фабрики та заводи «Укрзалізницею», а обласні адміністрації сприяють у пошуку приміщень, земельних ділянок, щоби можна було максимально швидко запустити бізнес на новому місці.

Перейти до вмісту