Гвинтокрилом до Львова: ще одного важкого пацієнта із Дрогобича доправили на лікування в Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги

20:55 23 Листопада 2021

23 листопада із вертолітного майданчика Дрогобицької міської лікарні №1 гелікоптером Національної поліції до Львова було шпиталізовано важко хворого 26-річного пацієнта. Його доставили в Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Як розповів керівник КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Андрій Коцюба, пацієнт поступив 21 листопада у край важкому стані.

Молодий чоловік мав низький тиск, втрачав свідомість, мав відсутність сечовипускання. Пацієнту був поставлений діагноз – інтоксикаційний синдром, гостра ниркова недостатність, сепцис. Хворий був скерований у реанімаційне відділення для стабілізації його стану, – повідомив Андрій Коцюба.

Як тільки стан хворого було стабілізовано – консиліумі лікарів прийняв рішення про переведення пацієнта до Львова. Там 26- річного чоловіка чекає продовження курсу лікування та проведення гемодіалізу.

Додамо, злагоджені дії львівських та дрогобицьких медиків завдяки Центру Екстренної медичної допомоги рятують життя пацієнтів. Так цієї осені, після ДТП в Турці, до Дрогобича гвинтокрилом доправили постраждалих в аварії. Згодом із Дрогобича до Львова гвинтокрилом було доправлено пацієнтку, якій вдалося врятувати кінцівку.

Перейти до вмісту