«Гаряча лінія» Святого Миколая: Більше 100 дітей отримали омріяні подарунки

10:46 22 Грудня 2020

Щороку на початку грудня у Дрогобичі розпочинає роботу «Гаряча лінія» Святого Миколая. Ініціатором цієї акції виступає міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Діти звертаються на «Гарячу лінію» з листами, відтак помічники Святого Миколая розглядають ці листи і залучивши благодійників, допомагають Миколаю втілити у реальність дитячу мрію.

Цьогоріч на гарячу лінію звернулося 105 дітей. Ці діти проживають на території Дрогобицької об’єднаної громади. Завдяки 27 благодійникам вдалося зібрати 70 450 грн.

Про це інформує Лідія Жгута – координатор акції.

Щодо подарунків дітям, то побажання були різноманітними від продуктових наборів, подушок, курток та зимового взуття до санів, велосипедів, планшетів, смарт-годинників і телефонів.

«У ці дні увагою Святого Миколая не може бути обділена жодна дитина. Ми розуміємо, які проблеми з фінансами сьогодні є у сім’ях. Кожна дитинка має повірити у диво. Завдяки нашим партнерам-благодійникам, нам вдається з року в рік творити це диво», – прокоментував Тарас Кучма.

Допомогли Святому Миколаю вручити подарунки дітям міський голова Тарас Кучма, заступник міського голови Андрій Ковч, начальник відділу НС та ЦЗН Ігор Юзьв’як, активний дрогобичанин Юрій Тудрій.

Як зазначила Лідія Жгута, у час пандемії коронавірусу бізнес втратив суттєві доходи. Однак, позитивно те, що підприємці і люди доброї волі зголосилися та допомогли Святому Миколаю реалізувати дитячі мрії. Тому невдовзі всіх благодійників відзначать подяками.

Від батьків досі надходять подяки на «Гарячу лінію» Святого Миколая.

Вікторія: «Доброго дня, дітки дуже задоволені подарунками, щиро дякуємо за подаруночки. Веселих всім свят».

Анастасія: «Доброго вечора, дуже Вам дякуємо за подарунки, діти задоволені».

Перейти до вмісту