В єдності сила: учні 1-В класу Ліцею №4 провели благодійну акцію для поранених бійців, які проходять реабілітацію

11:39 21 Лютого 2023

У суботу, 18 лютого, першачки Дрогобицького ліцею №4 імені Лесі Українки разом з батьками та педагогами організували благодійну акцію для поранених бійців ЗСУ.

Учні 1-В класу відвідали поранених бійців у госпіталі у Трускавці та у реабілітаційному центрі у Модричах.

Провідати наших захисників школярі завітали не з пустими руками — напередодні зустрічі юні школярі виготовили окопні свічки спільно з бійцем Дрогобицької ТРО, а також намалювали малюнки, змайстрували патріотичні значки та приготували піцу. Відтак, з усіма дарунками та смаколиками діти з батьками та педагогами завітали до   військових. Захисникам школярі бажали міцного здоров’я та якнайшвидшого одужання. Відтак, співали їм пісні та розказували вірші.

Як розповіла Іванна Балко, голова батьківського комітету, ідея провести таку благочинну акцію зародилась у батьків, які також долучились до доброї ініціативи –  плели сітки на передову.

Хлопцям, які у госпіталі було дуже приємно бачити дітей з подарунками. Їм вкрай необхідна наша підтримка, було видно, що школярі розчулили їх до сліз. Наша сила у єдності, а з такими чудовими та щирими дітьми нам нічого не страшно. Це гідне майбутнє нашої України. Окремо дякуємо адміністрації ліцею за бляшанки для окопних свічок, — прокоментувала Іванна, голова батьківського комітету.

Перейти до вмісту