В єдності наша сила: на благодійному ярмарку «Дрогобицький крам» зібрали понад 11 000 гривень

11:29 11 Листопада 2022

9 листопада на площі Тарас Шевченка відбувся вже традиційний благодійний ярмарок у місті Котермака – «Дрогобицький крам». З продажу крафтових товарів та виробів ручної роботи і солодощів вдалось зібрати понад 11 000 гривень.

«Дрогобицький крам» локально розміщується у сквері біля Костелу св. Варфоломія. Та цього разу організатори, а це Управління культури та розвитку туризму, змінили розташування та провели його на площі Тарас Шевченка, де паралельно відбувся благодійний концерт за участі українських виконавців. Як зазначають в Управлінні культури та розвитку туризму, такі крафтові ярмарки організовують з метою створення майданчика, де митці, крафтовики, колекціонери, антиквари, народні майстри та підприємці можуть продемонструвати свою продукцію, здобути нові знайомства, обмінятись досвідом та зібрати кошти на потреби українських військових. А містяни та гості міста мають змогу придбати унікальні речі створені крафтовиками, зокрема — мистецькі картини, біжутерію, патріотичну символіку, вироби з глини, мед та солодощі.

Організатори запевняють – благочинний ярмарок триватиме і надалі, оскільки таким чином вдається акумулювати кошти на потреби захисників.

Перейти до вмісту