В останніх приготуваннях до свята: на вулицях Дрогобича розвісили понад 400 прапорів до Дня Незалежності України

12:09 20 Серпня 2021

Лічені дні відділяють нас від головного свята держави – 30 річниці Незалежності. Дрогобич в унісон з усією Україною активно готується до 24 серпня. Зокрема, вулиці міста день тому почали прикрашати державною символікою – прапорами. За словами Надії Гвоздецької, заступниці начальника відділу з питань експлуатації об’єктів благоустрою і житлового фонду Департаменту міського господарства, працівниками КП «СМУ» було розвішано понад 400 прапорів на вулицях міста Котермака. Також ще 30 прапорів, на прохання громади села Рихтичі, будуть прикрашати тамтешні вулиці.

Загалом до Дня Незалежності України, комунальники міста пофарбували лавки на Площі Ринок та поблизу Народного дому імені І.Франка, провели косіння газонів та скверів, здійснили прополювання клумб. Не забули і про фонтан поблизу площі Тараса Шевченка: його почистили відтак заповнили чистою водою.

Працівниками КП «СМУ» було покошено газони у скверах імені Степана Бандери, Лесі Українки, Івана Франка та інших. 20 серпня працівники КП «СМУ» здійснили заміну плафонів на лампах вуличного освітлення у парку Степана Бандери та мають причепурити усі пам’ятники міста до свята держави, – наголосила Надія Гвоздецька.

У межах благоустрою на вулицях Дрогобича буде здійснено заміну урн у сквері Степана Бандери, біля Народного дому тощо.
Долучитися до благоустрою міста може кожен із нас – прибрати поблизу свого будинку чи установи, де працюємо. Також дрогобичан закликають – до головного свята держави прикрасити державною символікою свої балкони чи вулиці, де мешкаємо.

Перейти до вмісту