В Дрогобицькій ДПІ податківці надали відвідувачам ЦОП близько 4,4 тисячі адміністративних послуг

15:03 29 Вересня 2022

Протягом січня – липня 2022 року працівники Центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ надали громадянам 3,7 тис. адміністративних послуг.

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку.

Видано платникам податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників 477 карток.

Видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 327 громадянам.

Проведено реєстрацію платниками єдиного податку 477 суб’єктів господарювання.

Надано 717  витягів з реєстру платників єдиного податку.

Зареєстровано 34 реєстраторів розрахункових операцій та 81 книг обліку розрахункових операцій.

У Дрогобицькій ДПІ звертають увагу, що користуватися електронними сервісами від ДПС можна дистанційно. Найпопулярніші з них: «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України.

Дрогобицький сектор організації роботи
організаційно-розпорядчого управління

Головного управління ДПС у Львівській області

 

Перейти до вмісту