Вічна пам’ять Герою! На війні загинув 34-річний Володимир Марко

11:32 21 Жовтня 2022

У війні з російськими загарбниками наша громада втратила ще одного захисника, 34-річного стебничанина Володимира Марка.

Володимир народився 04.04.1988 у Стебнику, навчався у Стебницькій ЗОШ №7. В час проведення АТО, захищав східні терени України у складі добровольчого батальйону ОУН.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, Володимир з перших днів березня відправився на війну. Служив сапером у 80-ій Окремій Десантно-штурмовій бригаді.

На жаль, під час виконання бойових завдань на криворізькому напрямку воїн отримав несумісні з життям поранення. 19 жовтня стебничанин загинув.

У загиблого захисника залишилась мама.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Володимира Марка.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Прибуття конвою з тілом загиблого воїна до Дрогобича очікується найближчими днями.

Інформацію про час прибуття, церемонію прощання з Героєм та чин похорону повідомимо додатково.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту