Вічна пам’ять герою! Дрогобич зустрів загиблого воїна Андрія Шахсінова

17:05 1 Червня 2022

Сьогодні Дрогобиччина в жалобі, – у війні з російськими загарбниками наша громада втратила ще одного захисника, 38-річного дрогобичанина Андрія Шахсінова. Сьогодні тіло героя зустрічали з почестями мешканці громади, які вийшли з лампадками та прапорами на вулиці міста.

Андрій народився 14 листопада 1983 року, проживав у Дрогобичі. Закінчив Дрогобицьку загальноосвітню школу №16 та Дрогобицький коледж нафти і газу.

По завершенні навчання він одразу пішов на строкову службу в Збройні Сили України. Був молодшим сержантом ЗСУ. У 2014 році з перших днів війни пішов добровольцем захищати країну в зону бойових дій.

Під час повномасштабного вторгнення росії на українські землі перебував за кордоном. В перші ж дні Андрій покинув роботу, поїхав додому та знову одним із перших став на захист України.
Загинув Андрій Шахсінов 29 травня 2022 року від осколкового поранення поблизу Слов’янська.

У воїна залишилась мама та брат.

Сьогодні, 1 червня, конвой з тілом загиблого воїна зустріли на Перехресті Героїв. Згодом тіло загиблого захисника провезли з почестями по вулицях Стрийській та Грушевського, вздовж яких вишикувалось чимало небайдужих мешканців громади – з лампадками, квітами та прапорами.

Тіло загиблого героя привезли в капличку Миколая Чернецького, що біля церкви Йосафата на вулиці Грушевського. Тут о 19.00 відбудеться поминальний парастас.

Чин похорону героя проведуть завтра, 2 червня, об 11.00 в церкві святого Йосафата на вулиці Грушевського в Дрогобичі. Поховають загиблого на Полі Скорботи.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту