Вітаємо фермерів та аграріїв Дрогобицької громади з Днем працівників сільського господарства

8:00 21 Листопада 2021

21 листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства – професійне свято всіх працівників агропромислового комплексу, – провідної галузі економіки України, яка дає роботу мільйонам людей.

На родючій українській землі росте екологічно чисте зерно, овочі, ягоди та фрукти, які щороку годують не лише Україну. Товари сільськогосподарського сектору, вирощені в Україні, експортуються в різні країни світу.

Україна має величезний потенціал розвитку сільськогосподарської галузі. Тішить те, що агропромисловість активно розвивається і все більше людей прагнуть займатись фермерством, працювати на рідній землі та створювати нові якісні продукти.

Дрогобицька громада активно рухається в напрямку розвитку та підтримки сільського господарства. З формуванням об’єднаної громади, ми намагаємось підходити до цього питання комплексно, зберігати землі сільськогосподарського призначення та використовувати їх для розвитку фермерських господарств.

Цінуємо та поважаємо нелегку працю аграріїв та фермерів, підтримуємо Вас та щиро віримо, що сільськогосподарський сектор розкриє весь свій потенціал, а робота в агропромисловості буде однією з найбільш престижних в нашій країні.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, сил та наснаги в роботі, впевненості в завтрашньому дні, щедрих врожаїв та успішного розвитку Вашим господарствам!

З повагою міський голова Дрогобича Тарас Кучма
та секретар Дрогобицької міської ради Орест Каракевич

Перейти до вмісту