Вітаємо з Днем молоді та Днем Конституції України!

10:02 27 Червня 2021

Щиро вітаємо мешканців Дрогобицької громади з Днем молоді та Днем Конституції України!

У неділю, 27 червня, Україна відзначає День молоді – свято молодих та енергійних українців, чиї очі горять натхненням втілювати нові ідеї та змінювати світ навколо.

Дрогобич – місто чудової, креативної, талановитої молоді. Ми тішимось тим, що наші діти мають достойні умови для навчання, відпочинку та розвитку своїх талантів.

Дрогобичани щорічно демонструють високі результати в навчанні, привозять спортивні нагороди з загальноукраїнських та міжнародних змагань. Наша молодь виховується в патріотичному дусі. Одним з яскравих прикладів цього є дитячий ансамбль «Верховинка», який вже два десятиліття розвиває таланти нашого підростаючого покоління.

Ми вітаємо молодь нашої громади зі святом та бажаємо не втрачати натхнення і наполегливості та впевнено йти до поставлених цілей!

У понеділок, 28 червня, матимемо одне з найбільших державних свят – День Конституції. Свято головного закону України, що є гарантом прав та свобод кожного українця.

Бажаємо дрогобичанам шанувати та дотримуватись норм Конституції. Адже лише спільною працею та з дотриманням закону ми зможемо успішно розбудовувати наше місто та країну.

Міський голова Тарас Кучма

Секретар міської ради Орест Каракевич

Перейти до вмісту